Association of Investment Professionals in the Netherlands
My membership

Dutch housing market in political context

7 September 2022

Back to event archive
Dutch housing market in political context

Gezien de vele ontwikkelingen op het gebied van vastgoed en de Nederlandse woningmarkt wordt er een cyclus georganiseerd van een drietal Webinars waarin de ontwikkelingen vanuit verschillende invalshoeken worden belicht. 
De Nederlandse woningmarkt staat de afgelopen jaren volop in de politieke schijnwerpers. Het was een van de belangrijkste onderwerpen bij de afgelopen Tweede Kamerverkiezingen en sinds kort hebben we weer een Minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke ordening. Vandaar de politieke invalshoek van de tweede sessie: “De woningmarkt in het politieke krachtenveld”.


Dit Webinar zal worden verzorgd door prof. Coen Teulings en zal de historische politieke aandacht en de gevolgen voor de Nederlandse woningmarkt schetsen. Daarnaast wordt besproken welke toekomstige veranderingen politiek draagvlak hebben en kansrijk zijn in de toekomst.


Het Webinar is in het Nederlands en vooraf aanmelden is verplicht voor deelname.
De eerste sessie van deze webinarreeks gaf een helikopter view van de Nederlandse Woningmarkt en is verzorgd door de prof. Dr. Johan Conijn - de opname is hier terug te zien.

 

Locatie en tijd

Dit evenement zal online plaatsvinden. Op 7 september van  12:00 - 13:30.

 

Documents

Professional Learning Credits

Registration closed on 7 September 2022 at 10:00
Subscribe to our newsletter