Nederlandse Beroepsvereniging van Beleggingsprofessionals
Mijn lidmaatschap

CFA Institute DEI Code Europe Launch Event

25 June 2024

Terug naar eventenarchief
CFA Institute DEI Code Europe Launch Event

(Event in English)

Lancering van de CFA Institute Diversity, Equity, and Inclusion (DEI) Code voor Europa met een addendum voor Nederland.

De CFA Institute DEI Code is een baanbrekend initiatief dat is ontworpen om een inclusievere en rechtvaardigere omgeving binnen de beleggingsindustrie te bevorderen. De Code heeft al veel tractie gekregen in de VS, Canada en het VK, met bijna 200 ondertekenaars, en zal later dit jaar worden gelanceerd in Australië en Singapore. Uw aanwezigheid en steun zouden aanzienlijk bijdragen aan het succes van de Europese versie van de Code.

Onze gewaardeerde president, Inge van den Doel, zal de openingswoorden uitspreken en de toon zetten voor een boeiend en inzichtelijk evenement. We zijn ook vereerd om Sarah Maynard, Global Senior Head, Diversity, Equity & Inclusion bij CFA Institute, als een van onze belangrijkste sprekers te hebben. Daarnaast zijn we verheugd een van de vroege ondertekenaars uit de vermogensbeheersector te verwelkomen, die hun ervaringen met DEI en de positieve impact van het naleven van de Code zullen delen.

Als u vragen heeft over het ondertekenen van de Code, staan wij meer dan graag voor u klaar om onze ondersteuning te bieden.

We kijken ernaar uit om deze belangrijke mijlpaal met u te vieren en te bespreken hoe we gezamenlijk betekenisvolle veranderingen in onze sector kunnen bewerkstelligen.

📅 Datum: 25 juni
🕒 Tijd: 15:30 inloop, 16:00 - 17:30 + borrel
📍 Locatie: Rosarium, Amstelpark 1, Amsterdam.

Inschrijving gesloten op 25 June 2024 om 15:59 uur
Abonneer op onze nieuwsbrief