To know is to grow | CFA Society VBA Netherlands
Nederlandse Beroepsvereniging van Beleggingsprofessionals
Mijn lidmaatschap

Actieve leden

Commissies vormen de kern van onze beroepsvereniging. Zij bieden een ideale mogelijkheid voor het uitbreiden van uw kennis en netwerk en het actief deelnemen aan onze activiteiten. De vereniging zou niet half zo veel zou kunnen bereiken zonder onze enthousiaste en ambitieuze vrijwilligers. Andersom is het zo dat door vrijwilligerswerk te verrichten binnen een commissie, onze leden de kans hebben om hun ideeën, talent en organisatievaardigheden in te zetten voor de gemeenschappelijke doelen van CFA Society Netherlands.   

Commissies zijn toegankelijk voor alle leden van de vereniging.

Wordt actief

Heeft u interesse om actief te worden binnen de vereniging? Lees hier meer over de huidige vacatures binnen onze commissies. Als u wilt reageren op een van de vacatures, neem dan graag contact op met de voorzitter van de commissie of met het verenigingsbureau per e-mail. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen als u andere mogelijkheden wilt bespreken.

Inhoudelijke commissies richten zich op specifieke beroepsmatige onderwerpen in navolging van de laatste ontwikkelingen, voeren onderzoek uit of organiseren bijeenkomsten. De kennis die zij genereren wordt regelmatig gepubliceerd in het VBA journaal of op onze website. Zie het overzicht van de inhoudelijke commissies en werkgroepen.

Activiteiten commissies zijn verantwoordelijk voor het soepel lopen van de vereniging en haar terugkerende bijeenkomsten en projecten. Een lijst van onze activiteiten commissies vindt u hier​.

Governance commissies verzekeren de kwaliteit van onze programma's en een goede werking van onze vereniging.

Ad-hoc vrijwilligerswerk op een event of project is óók mogelijk indien u slechts beperkte tijd heeft of een speciale expertise heeft die u beschikbaar wilt stellen.

Lidmaatschap van CFA Society Netherlands is een voorwaarde om deel te kunnen nemen als vrijwilliger in een commissie. Commissies kunnen een beperkte capaciteit hebben of aanvullende criteria voor toetreding vragen. 

CFA Institute Commissies

Leden van CFA Society Netherlands worden eveneens uitgenodigd actief deel te nemen op mondiaal niveau door lid te worden van een van de commissies van CFA Institute met de volgende onderwerpen:

  • ​Marktintegriteit & Advocacy
  • Codes, normen & richtlijnen
  • Beleidsposities & onderzoek
  • Certificering​
  • Ethiek & professioneel gedrag
  • Educational Advisory Committee's (EAC) EAC Working Body (WB)

Voor meer informatie bezoek de website van CFA Institute.

Abonneer op onze nieuwsbrief