Nederlandse Beroepsvereniging van Beleggingsprofessionals
Mijn lidmaatschap

MiFID II compliant blijven?

CFA Society Netherlands biedt het MiFID II stay compliant program aan om vakbekwaamheid up-to-date te houden. De MiFID regels vereisen dat beleggingsprofessionals hun vakbekwaamheid onderhouden, bijhouden en jaarlijks laten toetsen. Wij hebben voor dit doel studiemateriaal ontwikkeld dat zekerstelt dat werkgever en werknemer in het institutionele domein bij succesvolle afronding voldoen aan de MiFID II vereisten.
 

Het MiFID II stay compliant program wordt elk jaar aangepast aan de laatste marktontwikkelingen en voorschriften van de toezichthouder. Het lesmateriaal wordt online in het Engels aangeboden. Het programma is kosteloos voor leden van CFA Society Netherlands, maar is ook beschikbaar voor niet-leden tegen een aantrekkelijk tarief.

Het programma is ontwikkeld door leden van de vereniging met de meest recente expertise van de relevante onderwerpen. De betrokkenheid van deze beleggingspecialisten verzekert dat de onderwerpen relevant en herkenbaar zijn. Als vereniging staan wij voor de continuiteit van het programma en stimuleren onze leden deze te volgen.   


CFA Society Netherlands is geaccrediteerd door DSI voor adviseurs die institutionele cliënten informeren dan wel adviseren. Als u vragen heeft over de vakbekwaamheidseisen onder MiFID II, als lid of werkgever, kunt u contact met ons opnemen via

(+31) (0)20 299 6590 of info@cfasociety.nl. ‚Äč

Abonneer op onze nieuwsbrief