Nederlandse Beroepsvereniging van Beleggingsprofessionals
Mijn lidmaatschap

Bureau

​Maak kennis met het bureau van CFA Society Netherlands:

Anne-Marie Munnik, RBA: Executive Director   

 

Anne-Marie Munnik startte in 2013 bij VBA beleggingsprofessionals als directeur. In deze rol was zij verantwoordelijk voor het bureau van de vereniging, de voorbereiding en uitvoering van de strategie, het ontwikkelen en coördineren van educatieve activiteiten, het ontwikkelen en uitvoeren van het ‘public relations and affairs’ beleid en externe communicatie. Vóór de toetreding tot de VBA was Anne-Marie hoofd Investment Research van MN van 2006 tot 2013. Daarvoor werkte ze als beleggingsstrateeg en -analist bij verschillende beleggingsondernemingen in Nederland.

Anne-Marie heeft een Master in Business Economics van de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft de RBA titel.

 

 

 

Irma Willem​sen: Staffed Office Executive

 

Irma Willemsen trad in 2003 bij VBA beleggingsprofessionals in dienst als office manager. In deze rol was zij verantwoordelijk voor het beheer van de financiële administratie en ledenadministratie, de notulen van de bestuursvergaderingen, van redactievergaderingen van het VBA Journaal, van het curatorium voor permanente educatie, organiseerde zij bijeenkomsten en seminars, verzorgde zij publicaties en onderhield zij de VBA website.

Voordat zij in dienst kwam bij de VBA was Irma office manager bij FDA, een financieel onderzoeksbureau tussen 1986-2002. Hiervoor werkte zij als marketing medewerker bij Digital Equipment.

 

 

 

 

Heleen de Vlaam: Staffed Office Executive

Begin januari 2018 trad Heleen in dienst bij CFA Society VBA Netherlands, tegelijk met de fusie van VBA Beleggingsprofessionals and CFA Society Netherlands. Zij verzorgde het implementatiemanagement van de fusie; de planning en implementatie van de AVG regelgeving, het Salesforce platform, de nieuwe website en organiseerde evenementen. Haar focus ligt momenteel op de werving, onboarding en engagement van nieuwe leden, het creëren van member value en benefits, en het organiseren van de activiteiten voor kandidaten en studenten. 

Heleen is afgestudeerd in zowel Communicatiewetenschap als Internationale Betrekkingen aan de Universiteit van Amsterdam en was eerder werkzaam als onderzoeker en consultant in de telecommunicatiesector.

 

 

Joost van der Mandele: Staffed Office Executive

Joost van der Mandele is sinds november 2022 in dienst bij CFA Society Netherlands als Staffed Office Executive. Zijn focus binnen de organisatie ligt bij het beheer van de website, mailings en (sociale) media.

Joost is MSc. Artificial Intelligence en heeft van het CFA Programma level I en II gehaald. Na zijn studie is hij o.a. werkzaam geweest bij Van der Moolen, Flow Traders en IMC als trader en strategist. Naast zijn functie bij CFA Society Netherlands is Joost succesvol manager van het ARAR Fund, een beleggingsfonds gefocust op fundamenteel ondergewaardeerde aandelen.

 


 

Andrej Antonijevic: Staffed Office Executive

Andrej Antonijevic is in augustus 2023 toegetreden tot CFA Society Netherlands als Onderwijscoördinator. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het organiseren en plannen van de educatieve activiteiten van de vereniging, met een specifieke focus op de VBA Academy waaronder het RBA programma en het MiFID II Stay Compliant Program. Met 19 jaar ervaring in vermogensbeheer brengt Andrej een schat aan kennis mee naar zijn rol. Voordat hij zich bij CFA Society Netherlands voegde, werkte Andrej als Senior Portfolio Manager voor beursgenoteerde vastgoedaandelenfondsen bij NN Investment Partners en BNP Paribas AM. Andrej heeft een Master of Science in Economie behaald aan de Lehigh University. Hij is sinds 2005 een CFA Charterhouder.

 

 

 

 

 

 

Abonneer op onze nieuwsbrief